Trenance Farm Cottages

Mullion, Helston, Cornwall

tel: 00 44 (0)1326 240 639

Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
Holiday Cottages in Cornwall
 3 to 4 stars
 3 to 4 stars

Open all year

pets welcome

child friendly

CORNWALL AONB

COAST

Countryside Code

Coastal Walking


De ideale plek om te ontspannen met de open zee vlakbij, aan de overkant van de weilanden

Buitengebouwen van een oude boerderij in Cornwall, omgebouwd tot zelfstandige cottages vlakbij het zwembad en de speelkamers

Trenance Field De oude bijgebouwen van de boerderij zijn omgebouwd tot comfortabele vakantiehuisjes, en liggen rondom het oude boerenerf en het granieten hoofdgebouw. De cottages hebben nog de originele granieten gevels en dikke stenen muren die kenmerkend zijn voor Cornwall.

Trenance Field

Ontspan u in de tuinen met struiken en palmbomen en geniet van het milde zuidelijke klimaat.

Trenance Field

Ontspannen in het Zwembad

Trenance Field Het zwembad is geopend van eind mei tot begin september. Rondom het zwembad zijn er ligweides met bloemen en planten, een heerlijke plek om te zonnebaden voordat u weer het zwembad in duikt.

Een speelgebied voor kinderen

Games Area Er is een veilige speelplek met twee spelletjeskamers: de ene met een kleine snookertafel, de ander met tafeltennis. U vindt ook toeristeninformatie en advies over activiteiten en bezienswaardigheden in de spelletjeskamers. Er is WiFi beschikbaar in de speelkamers. U kunt tevens balspellen spelen en vliegeren op het grasveld.

's Avonds kunt u de weilanden oversteken en met een drankje genieten van het uitzicht over de zee

Trenance Field 's Avonds kunt u uw auto bij Trenance laten staan en een korte wandeling maken door de weilanden. Bij Mullion Cove Hotel kunt u genieten van een drankje en het adembenemende uitzicht over Mounts' Bay en de Atlantische Oceaan bij zonsondergang.

Trenance Field Mullion Village op 800 meter van Trenance

Mullion Village (Cornish: Eglosvelyan) ligt op slechts 800 meter afstand en biedt winkels, een drogist, restaurants, twee pubs, het postkantoor en een dokter. Alle basisvoorzieningen voor uw vakantie vindt u hier. U kunt geld pinnen bij de lokale winkeltjes en het postkantoor.